Доставка по Києву - безкоштовно

Наші контакти:

Умови доставки в регіони
см. в розділі доставка

Вся продукция знаходиться на складі в Києві

Серветки Kimtech Prep 7622

Серветки Kimtech Prep 7622 - протиральний матеріал Kimtech Prep від Kimberly-Clark Professional - це серветки для спеціальних завдань, які дозволяють якісно готувати і полірувати поверхні. Матеріал добре вбирає і м'який на дотик. Рельєфна структура серветки Kimtech забезпечує ідеальне видалення забруднень.

Хімічно стійкий протиральний матеріал не руйнується при роботі з розчинниками. Серветки Kimtech Prep від Кімберлі-Кларк можуть використовуватися повторно. Коли працівник дістає їх з коробки, серветки легко розділяються один від одного, що забезпечує мінімізацію витрат.

Серветки Kimtech Prep 7622 від Кімберлі-Кларк мають блакитний колір.

Серветки Kimtech Prep 7622 - зміст в упаковці: 12 х 35 = 420

Розмір Kimtech Prep Q-складання 7622: (38 см x 49 см).

 

Серветки Kimtech Prep Art. 7622


0.0/5 rating (0 votes)

▼ Теги:

HACCP - Мийка

▼ Також цікаво:

Серветки Wypall X80 7565

Серветки Wypall X80 7565 - універсальні серветки для багаторазового використання Wypall Х80 від Kimberly-Clark Professional - це швидке всмоктування, яке досягається завдяки передової технології нетканого матеріалу HYDROKNIT. Підтримка високих стандартів гігієни та чистоти, санітарно-епідеміологічних норм в громадському харчуванні і на харчових виробництвах;

-

Серветки Wypall X80 8377

Серветки Wypall X80 8377 - універсальні серветки для багаторазового використання Wypall Х80 від Kimberly-Clark Professional - це швидке всмоктування, яке досягається завдяки передової технології нетканого матеріалу HYDROKNIT. Об'ємні протиральні серветки Вайпл X80 мають підвищену міцність і створені для видалення значних забруднень.

Просистемз, ОOO: Бизнес-сайт в каталоге spravka.ua